Let op: Scan geen QR-code van onbekenden! Sinds 12:35 19 jun 2019

Dit is je Knab Alert

Knab Bank

Geachte relatie,

Wij zijn continu bezig met het verbeteren van het online betaalgemak. Knab lanceert een nieuwe betaaldienst. De Nederlandse banken hebben de afgelopen jaren hard gewerkt aan het nieuwe betalingsverkeer. Klanten van Knab en andere Nederlandse banken kunnen vanaf 12 maart 2019 gebruik maken van de nieuwe ingevoerde Europese betaalrichtlijn: Instant Payments. Dit is de opvolger van ons huidige betaalsysteem.
Met Instant Payments staat een overboeking binnen enkele seconden op de rekening van de ontvanger. Dit gebeurt op elk moment van de dag, tijdens feestdagen en alle dagen van het jaar, ook als de ontvanger een betaalrekening heeft bij een andere bank dan de verzender.

Onlangs hebben wij in ons klantensysteem geconstateerd dat u nog gebruik maakt van een verouderde pas. Een verouderde betaalproduct wordt niet ondersteund door het nieuwe betalingssysteem. Klanten moeten in bezit zijn van een nieuwe betaalproduct. Wij willen u erop attenderen dat u bij het gebruik van een verouderde betaalpas u niet verzekerd bent tegen financële schade. Vervang uw verouderde pas. U ontvangt binnen enkele dagen uw nieuwe betaalproduct.

Zolang u nog niet in bezit bent van een nieuwe betaalproduct, kunt u helaas nog geen gebruik maken van onze nieuwe betaalsysteem en zullen de door u afgenomen betaaldiensten bij Knab komen te vervallen.
Mocht u problemen ondervinden bij het aanvragen van uw nieuwe betaalproduct? hoeft u hiervoor geen contact met ons op te nemen. Om u goed van dienst te zijn en om ons werk als bank zo efficiënt en effectief mogelijk uit te voeren, nemen wij telefonisch contact met u op en helpen wij u graag met de aanvraag van uw nieuwe betaalproduct.
Alvast hartelijk dank voor uw medewerking

Met vriendelijke groet,
Knab
D*********
Manager Servicedesk

Valse e-mail