De nieuwe ABN AMRO betaalpas

ABN AMRO

Geachte heer/mevrouw,
Met ingang van 13 Januari 2021 gaan we van start met de introductie van de nieuwe ABN AMRO betaalpas. Deze Betaalpas is de opvolger van Betaalpas die u momenteel bezit. ABN AMRO biedt haar klanten een veiligere betaal omgeving aan om betalingen te doen met maximaal gebruiksgemak.
Wij hebben kunnen constateren dat de (contact-)gegevens gekoppeld aan het emailadres: ****************** nog niet staat aangemeld voor het gebruik van de nieuwe betaalpas.
Onze betaalpas heeft een nieuw design
De nieuwe betaalpas is direct te herkenen door zijn nieuwe frisse groene kleur, de tekst is beter zichtbaar en op de achterkant staat voortaan een kaartnummer zodat u direct uw wearable kunt koppelen.
Direct Aanvragen
Uw huidige betaalpas zal per 13 Januari worden gedeactiveerd. U kunt dan geen gebruik meer maken van uw huidige betaalpas. De vernieuwde betaalpas is geheel gratis tot deze datum, na 13 Januari 2021 zullen wij €6,95 in rekening brengen. Dit bedrag wordt automatisch van uw betaalrekening(en) afgeschreven na de bovengenoemde datum.
Ga naar ************************** , voor het kosteloos vervangen van uw huidige betaalpas.
Bezorging
Nadat uw aanvraag verzonden is en door een ABN AMRO medeweker is goedgekeurd krijgt uw betaalpas per post toegestuurd. U zult deze binnen 3 tot 5 werkdagen ontvangen.
Wij willen u alvast bedanken voor uw medewerking.
Hoogachtend,

Valse e-mail