Let op: Scan geen QR-code van onbekenden! Sinds 12:35 19 jun 2019

De e.dentifier2 vervalt voor gebruik

ABN AMRO

Geachte *****@*****.nl,

De ABN AMRO Bank biedt haar klanten een zo veilig mogelijke virtuele omgeving aan om bankzaken te doen met maximaal gebruiksgemak. Daarom introduceert ABN AMRO Bank vanaf vandaag de Digipass, dit is de opvolger van uw huidige e.dentifier2. De uitgifte van de nieuwe Digipass is gestart op 1 April j.l.
Waarom kiest ABN AMRO voor een Digipass?

Onlangs is geconstateerd dat er kwaadaarige software op de e.dentifier2 kan worden geinstaleerd waardoor toegangscodes kunnen worden onderschept
De nieuwe Digipass is uitgerust met een 8942 megabit encryptie (uw huidige e.dentifier2 beschikt over een 130-bit encryptie)

Wat is een Digipass?
U kunt met de Digipass online inloggen op ons portal. Als u geld overschrijft naar een ander, bevestig u dat met uw Digipass. U hebt hem ook nodig voor de ABN AMRO Mobiel Bankieren app. Als u een wijziging wilt doorgeven via de website, logt u ook in met uw Digipass. Wijziging zijn direct actief u hoeft niets te printen en op te sturen.
In verband met de veiligheid van onze klanten is het verplicht uw huidige e.dentifier2 te vervangen. Wij bieden onze klanten de mogelijkheid aan om dit kosteloos te doen. Klik op de onderstaande link om kosteloos uw nieuwe Digipass aan te vragen. Volg de benodigde stappen om uw aanvraag te voltooien.
Let op! na 30 April 2019 kunt u geen gebruik meer maken van uw e.dentifier2.

Klik hier! En vraag kostenloos uw Digipass aan.

U ontvangt uw nieuwe Digipass binnen enkele werkdagen per post toegezonden. Bij ontvangst, dient u het eerst activeren. U beveiligt uw Digipass dan met een pincode zodat alleen u hem kunt gebruiken. U kan de pincode van u digipass later zelf wijzigen. Verdere informatie leest u in de brief bijgesloten bij uw Digipass.

Met vriendelijke groet,

ABN AMRO Bank N.V.

 

Valse e-mail