Let op: Vanwege een telefoonstoring zijn wij slecht bereikbaar! Sinds 14:40 19 jun 2019

de benodigde stappen

Rabobank

Geachte klant,

Rabo Internetbankieren heet voortaan Rabo Online Bankieren. De nieuwe omgeving ziet er hetzelfde uit als de Rabo Bankieren App. Rabo Online Bankieren is net als Rabo Internetbankieren toegankelijk via een webbrowser op uw computer of mobiele apparaat zoals Internet Explorer, Chrome of Safari.
Wij zijn continu bezig met het verbeteren van het online betaalgemak. De Nederlandse banken hebben de afgelopen jaren hard gewerkt aan het nieuwe betalingsverkeer.
Onlangs hebben wij in ons klantensysteem geconstateerd dat u nog gebruik maakt van een verouderde pas. Een verouderde betaalproduct wordt niet ondersteund door het nieuwe betalingssysteem.

Aanvragen wereldpas:
Klik hier om de nieuwe betaalpas aan te vragen.
U heeft tot 20 maart 2019 de gelegenheid om kosteloos uw pas aan te vragen. Na de genoemde datum brengen wij €19,99 kosten in rekening per nieuwe betaalpas. De nieuwe betaalpas ontvangt u 5 werkdagen per post.

PS: Houdt uw Rabo Scanner bij de hand om de benodigde stappen om uw aanvraag te voltooien

Voorkom misbruik:
Omdat wij de laatste tijd veel last hebben van misbruik met betaalpassen hebben wij besloten om een nieuw betaalpas te ontwikkelen die de misbruik van betaalpassen moet tegen gaan.
Deze nieuwe betaalpas voldoet aan de strenge eisen van de Nederlandse betaalvereniging en biedt u de mogelijkheid om gebruik te maken van nieuwe functies.

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Hoofd klantenservice

Valse e-mail