Corona maatregelen

ING Bank

Van: ING BANK N.V
Verzonden: donderdag 26 maart 2020 00:41
Aan:
Onderwerp: Corona maatregelen

Geachte heer/mevrouw

In verband met de veiligheid van onze land dient u, uw betaalpas ook te vervangen, Het Coronavirus heeft nu ook Nederland bereikt. Door middel van het betalen met uw bankpas en gebruik maken van betaalautomaten zou u ook de virus kunnen hebben verspreid.
Preventie Coronavirus: Welke maatregelen neemt de RIVM om de besmetting te voorkomen.
De uitgifte van de nieuwe Anti-virus passen is kosteloos. Wij als samenwerking met 3 banken in Nederland (Ing,Abnamro,Rabobank)zijn verplicht maatreglen te treffen tegen dit soort uitbraken.
Door middel van bankpassen kan het virus zich snel verspreiden. In dat kader neemt ons Laboratorium het initiatief om alle bankproducten te laten vernietegen in ons speciale Quarantaine Laboratorium Centrale.
Het virus kan zich o.a verspreiden vanaf het moment dat de magneetstrip van uw pas het gleufje van een betaalautomaat bereikt op het moment dat er een betaaltransactie wordt verricht

Vervangen van uw huidige betaalpas.
Onder meer belang bij een effectieve bestrijding is het snel opmerken van besmette gevallen en verder zorg dragen. Om te voorkomen dat het virus zich kan verspreiden zult u uw huidige bankpas ter controle bij ons moeten inleveren.

Klik hier voor een afspraak

 

****** **********
Directeur Klantenservice

Valse e-mail