Let op: Scan geen QR-code van onbekenden! Sinds 12:35 19 jun 2019

Beslag op uw inboedel, executie veiling! ***, dwangbevel tot beslag op uw inboedel!

Deurwaarder

Dit dwangbevel is persoonlijk voor: ***

DWANGBEVEL
In naam der koning

Den Haag, 13 juni 2019
Dossiernummer: 0287483
Inzake: Belastingdienst

Geachte ***,
Krachtens een dwangbevel opgesteld door een inspecteur van de belastingdienst bent u nog een bedrag verschuldigd aan de belastingdienst. Ondanks eerdere aanmaningen is dit bedrag nog niet betaald en heeft u ook geen betalingsregeling met ons getroffen.

Klik hier en chat met onze medewerkers voor onze betaalgegevens!

Onze opdrachtgever verzoekt ons daarom nu met spoed de tenuitvoerlegging van de genoemde executoriale titel op te pakken door beslaglegging op uw inboedel en eventuele andere eigendommen. Als daarbij niemand wordt aangetroffen bestaat de mogelijkheid dat onze deurwaarder zich in aanwezigheid van de daartoe bevoegde politie-autoriteit en met behulp van een sleutelsmid toegang tot het pand verschaft om beslag te leggen. Dit gaat niet alleen met oplopende kosten gepaard, doch mogelijk ook met vervanging van de sloten van de toegangsdeur. De sleutels zullen dan op een nabij gelegen politiebureau in bewaring worden gegeven.

Wij adviseren u dan ook met klem om het zover niet te laten komen en per omgaande orde op zaken te stellen. Op dit moment is het te betalen een bedrag van €272,04. Als u dit bedrag niet UITERLIJK MORGEN heeft betaald dan zullen wij ons wenden tot de politie in uw district voor het maken van een spoed-afspraak om beslag te komen leggen.

Wilt u betalen? Klik hier en chat met ons, onze medewerkers helpen u graag om het beslag te voorkomen!
In afwachting van uw spoedige betaling,

Hoogachtend,

Valse e-mail