Belangrijke notificatie van ING

ING Bank

Mijn ING: Rekening verificatie vereist
|
Beste heer/mevrouw ,
We hebben inwendig onderzoek gedaan naar uw Mijn ING bankieren en uit onderzoek is gebleken dat de rekening gekoppeld aan de email : ******************* niet voldoet aan de vernieuwde algemene voorwaarden. Uit voorzorgsmaatregelen willen wij dat u een verificatie verricht voor het controleren van uw Mijn ING Online. Verricht u deze procedure niet dan zijn wij genoodzaakt uw Mijn ING Online te schorsen.

Betreft: online procedure

Nadat u de procedure heeft doorlopen en u zichzelf heeft geverifieerd zullen we de volledige blokkade niet uitvoeren. Indien u geen actie onderneemt gaan wij direct over op volledige blokkade. Wij voeren een test betaling uit om uw rekening te controleren. Deze test betaling wordt dus niet uitgevoerd en is alleen ter verificatie van uw rekening.
We vragen u daarom om uw gegevens zo spoedig mogelijk te verifiëren, zodra uw gegevens geverifieerd zijn maakt uw automatisch weer gebruik van uw Mijn ING.

Ga naar *************************, voor het verifieren van uw account gebruik van uw ING Online omgeving.
Behoud controle over uw rekening!
U dient uw Mijn ING direct na ontvangst van deze mail bij te werken. Anders worden uw rekening(en) beperkt uit veiligheidsoverwegingen.
Met vriendelijke groet,
**************
Directeur Klantenservice

Valse e-mail