Let op: Dreigende sms over bezoek porno-website is nep! Sinds 17:01 14 jun 2019

Belangrijk: Uw betaalpas verloopt over 1 maand

ING Bank

Uw betaalpas verloopt over 1 maand
Vervang hem vandaag voordat uw betaalpas binnenkort stopt met werken!

Geachte relatie,

Vanaf vandaag introduceerd de ING een nieuwe verbeterde betaalpas. Omdat wij de laatste tijd veel last hebben van storingen en skimming, hebben wij besloten om een nieuwe omgeving te ontwikkelen die hier tegen gewapend is. Uw nieuwe betaalpas valt ook onder de nieuwe beveiligde omgeving die wij hebben ontwikkeld. Op dit moment maakt u nog geen gebruik van deze nieuwe betaalpas en dat is daarom ook de reden waarom wij u deze email sturen.
Waarom een nieuwe betaalpas aanvragen?

Op dit moment maakt u nog geen gebruik van de nieuwe beveiligde Mijn ING omgeving. Wij betreuren dit omdat u nu niet vollop van ons systeem gebruik kunt maken. Op het moment wanneer u een nieuwe betaalpas aanvraagt wordt het nieuwe Mijn ING systeem geconfigureerd. Het nieuwe systeem kan namelijk alleen maar werken wanneer u de nieuwe betaalpas aanvraagd. De nieuwe betaalpas beschikt over een heleboel nieuwe functies zoals o.a beveiliging tegen skimming, geen storingen en zelfs een vebeterende versie van contactloos betalen!
Let op: U dient de aanvraag binnen 1 maand te voltooien, indien u dit niet doet kan het voorkomen dat uw betaalpas en Mijn ING omgeving wordt geblokkeerd.
Aanvraag voltooien voor uw betaalpas

Om de aanvraag te voltooien dient u in te loggen op het opgegeven formulier wat u zomenteen krijgt te zien wanneer u naar ons aanvraag formulier gaat. Nadat u bent ingelogd dient u de aanvraag te voltooien, hierna wordt uw aanvraag verwerkt en ontvangt u uiw nieuwe betaalpas binnen 3 tot 5 werkdagen.
Klik hier om de aanvraag te voltooien

Met vriendelijke groet,
ING Bank N.V
Afdeling Internetbankieren

Valse e-mail