Let op: Scan geen QR-code van onbekenden! Sinds 12:35 19 jun 2019

Afpersingsmail: snel open!

Overig

Onderwerp : snel open!
AFPERSINGSMAIL

Beste,

Mijn naam is *****, dat is teminste hoe ze me noemen op de deepweb redroom’s. Ik heb deze mailbox meer dan zes maanden geleden gehackt, Sindsdien heb ik je besturingssysteem geinfecteerd met een virus (trojan) dat door mij is gemaakt en heb ik je lange tijd gevolgd. Zelfs als je het wachtwoord daarna hebt gewijzigd – het maakt niet uit, mijn virus heeft alle cachegegevens van uw computer onderschept en geeft mij automatisch opnieuw toegang. Ik heb toegang tot al uw accounts, sociale netwerken, e-mail, browsegeschiedenis. Dienovereenkomstig heb ik de gegevens van al uw contacten van u mobiel, bestanden van uw computer, foto’s en video’s alles maar ook echt alles. Ik was het meest in de lach geschoten door de intieme inhoudssites die je af en toe bezoekt. Je hebt een heel wilde fantasie, ik zeg het je AHHAHAH! Ik denk dat je niet wilt dat al je contacten deze bestanden krijgen, toch? Als je van dezelfde mening bent, dan denk ik dat 50 euro een vrij redelijke prijs is om het vuil te vernietigen. Stuur het bedrag maar naar mijn BTC-portemonnee (bitcoin):

********************

Zodra het bovenstaande bedrag is ontvangen, garandeer ik dat de gegevens worden verwijderd, ik heb het niet nodig. Op deze manier heb ik en behoud ik zolang nodig ook toegang tot al je accounts, social network, contacten, emails, browsing geschiedenis, etc. Alle data die bruikbaar is, zowel contacten als gegevens als foto’s en video’s zijn zorgvuldig opgeslagen. De sexuele interesses die jij koestert, de site’s die jij bezoekt, zijn op zijn zachts gezegd interessant te noemen. Tijdens deze handelingen gedurende tijd, heb ik screenshots via jouw camera gemaakt, die synchroom lopen met wat jij aan het kijken bent. Als je niet wilt dat ik deze gegevens en interesses deel met familie, vrienden, kennissen, collega’s en omgeving; Betaal dan 50 euro. Dit bedrag is zeer schappelijk, vergeleken met de schade die ik kan aanrichten. U kunt betalen d.m.v. een Crypto Voucher. 50 euro Crypto Voucher:
Crypto Voucher: https://***********************

Stuur de code die u na betaling ontvangt naar: ********@****** Zodra de code is ontvangen, garandeer ik dat alle data verwijderd zal worden, ik heb het niet nodig. Indien je niet betaald, zal ik er geen seconde over twijfelen daad bij woord te voegen. Vanaf het moment van openen van deze e-mail geef ik je 24 uur de tijd om te betalen. Ik ontvang automatische een notificatie wanneer je deze e-mail hebt geopend. Vanaf dan begint de tijd te lopen.

Starkte.

Valse e-mail