088 - 7867372

Advertentiefuncties op uw Facebook-homepage worden permanent geblokkeerd

Facebook

Van: “Meta for Business ㅤ***@***
Datum: zaterdag, 16 december 2023 09:31
Aan:***@***
Onderwerp: Advertentiefuncties op uw Facebook-homepage worden permanent geblokkeerd.

Hallo, ******

Na een reeks grondige en gedetailleerde beoordelingen van advertentie-inhoud op het Facebook-platform. We hebben besloten om advertenties permanent van uw Facebook-pagina te verbieden. Deze schendingen kunnen valse advertenties, verboden producten of diensten, schendingen van auteursrechten en handelsmerken of gevoelige politieke inhoud omvatten.

Dit zijn de beperkingen die u tegenkomt:

U kunt uw Facebook-advertentieaccount niet langer gebruiken of beheren.
De door u gemaakte advertentie wordt niet langer geaccepteerd en verschijnt niet op ons platform.
Uw advertentieaccount wordt binnen 24 uur definitief uit ons systeem verwijderd.

We begrijpen dat deze beslissing van invloed kan zijn op uw advertentiestrategie. Daarom streven we ernaar ondersteuning en advies te bieden om alternatieve oplossingen te vinden of advertentiestrategieën aan te passen in overeenstemming met ons nieuwste beleid. Om dit probleem op te lossen, kunt u de beslissing herzien en bezwaar maken om uw advertentierechten terug te krijgen. Wij zullen de zaak onderzoeken en binnen 48 uur een beslissing nemen.

EEN KLACHT INDIENEN (Link)

Houd er rekening mee dat uw advertentieaccount binnen de komende 24 uur definitief wordt verwijderd als u geen actie onderneemt om het probleem op te lossen.

Als u vragen heeft of hulp nodig heeft, gaat u naar het Helpcentrum voor advertenties. Wij zijn hier om u in deze tijd te ondersteunen.

Hartelijke groeten.

Valse e-mail