Let op: Scan geen QR-code van onbekenden! Sinds 12:35 19 jun 2019

ABN AMRO: Kosteloos uw nieuwe betaalpas aanvragen

ABN AMRO

Onderwerp: Kosteloos uw nieuwe betaalpas aanvragen

Geachte relatie,

Als klant wilt u duidelijk en tijdig geïnformeerd worden over veranderingen van onze producten en diensten. We brengen u graag op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.
Introductie vernieuwde ABN AMRO betaalpas.
ABN AMRO spendeert veel tijd aan het beveiligen van onze systeem, recent heeft de ABN AMRO een nieuwe beveiligingsupdate ontwikkeld. Naar aanleiding hiervan dient uw betaalpas vernieuwd te worden.

Op dit moment maakt u nog gebruik van de oude betaalpas. De nieuwe betaalpas is beter beveiligd tegen frauduleuze praktijken, en voldoet zich aan de Europese veiligheidsvoorschriften betreft bankzaken. Wij bieden onze klanten een zo veilig mogelijke virtuele omgeving aan om bankzaken te doen met maximaal gebruiksgemak.
Onze oude betaalpas speelt hierbij een belangrijke rol, maar biedt niet altijd de flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid die we voor onze klanten nastreven. Onze nieuwe betaalpas maakt gebruik van nieuwe technologie en biedt nu en in de toekomst meer mogelijkheden. Op dit moment is skimming en misbruik van betaalpassen een groot probleem voor de ABN AMRO bank. De schade van de opgenoemde onderwerpen is op dit moment heel hoog. Wij als de ABN AMRO Bank willen dit probleem oplossen door middel van verschillende nieuwe functies. Op dit moment is dat alleen mogelijk met een nieuwe betaalpas die hier wel tegen bewapend is.
Klik hier om direct aan te vragen.

We willen u alvast bedanken voor uw medewerking.
Met vriendelijke groet,
ABN AMRO Groep NV

Valse e-mail