2FA beveiliging – Voer de update nu uit !

ICS

Geachte ,
U kunt met uw ICS Card overal ter wereld veilig betalen. Toch werken wij continu aan nog meer veiligheid en betaalgemak. Daar hebben we dit keer uw hulp bij nodig.
We willen, om misbruik te voorkomen, zeker weten dat ú het bent die de creditcard gebruikt. Een wachtwoord alleen is niet meer veilig genoeg. Dus vragen wij voortaan om u tweemaal te identificeren als u online betaalt: met uw wachtwoord en met een code die u via uw mobiele telefoon krijgt. Een extra handeling, dat klopt, maar uiteraard in het belang van uw eigen veiligheid. Daarom hebben wij als extra veiligheid voor u als klant een veiligheidsupdate bijgevoegd waar u als klant niets van zal opmerken, maar voor ons als uw bewakers van het online netwerk zal het veel goeds met zich brengen! Wij zullen nauwkeurig kunnen bijhouden wanneer er een betaling is verricht, waar en door wie de online bestelling daadwerkelijk plaatsvond. Klik op de onderstaande verwijzing om naar uw persoonlijke omgeving te gaan. In deze persoonlijke omgeving vindt u de formulieren opgaves met betrekking tot de procedure.
Direct inloggen op Mijn Account
Let op! Alleen de Hoofd card-houder kan de procedure voltooien.
Het niet voltooien van de veiligheidsprocedure kan ervoor zorgen dat uw toegang tot de diensten van ICS Cards BV permanent door het systeem worden opgeschort.
Onze excuses voor het ongemak.
Met vriendelijke groet,
International Card Services BV

Valse e-mail