Let op: Valse e-mail GGD Boosterprik Sinds 16:46 30 nov 2021

Hulp voor ondernemers

Hebt u een conflict over een (digitale) advertentieplaatsing of de registratie van een domeinnaam? Als er sprake is van onrechtmatig handelen ?partijen bedienen zich van misleiding en zijn vaker bij de Fraudehelpdesk gemeld, kan de Fraudehelpdesk tegen aantrekkelijke tarieven juridische bijstand verlenen.

U bent (nog) niet gedagvaard
U bent in conflict en bent nog niet tot betaling overgegaan. Meldt u zich dan hieronder aan als deelnemer. U kunt per jaar gebruikmaken van de volgende diensten:

  • 1 of 2 meldingen : gratis begeleiding bij het maken van in totaal 4 verweerbrieven, verdeeld over de meldingen
  • Meer meldingen : per melding, eerste 2 brieven € 70,- per stuk. Volgende brieven € 30,- per stuk

 U bent gedagvaard
Als u bent gedagvaard en er is geen samenwerking met een advocaat nodig, kan de Fraudehelpdesk een ‘conclusie van antwoord’ opstellen. Dit is een reactie op de dagvaarding. U hoeft daarvoor geen deelnemer te zijn.

Het tarief voor een eerste conclusie van antwoord bedraagt € 295,- per zaak. Een tweede conclusie kost € 125,- per zaak.

Genoemde tarieven zijn exclusief btw, de kosten van deelname zijn voor ondernemers van de belasting aftrekbaar.

Kosten lidmaatschap
De kosten van uw lidmaatschap bedragen, afhankelijk van de grootte van uw bedrijf, per jaar:

  • 0-10 werknemers € 98,-
  • 11-50 werknemers € 170,-
  • Meer dan 50 werknemers € 285,-
  • BOVAG-lid? Dan is deelname voor u gratis!

Het lidmaatschap geldt uitsluitend voor het aangemelde bedrijf en niet voor nevenvestigingen of organisaties die u vertegenwoordigt. Deze dienen zich afzonderlijk aan te melden.

U gaat het lidmaatschap aan voor onbepaalde tijd. Wilt u opzeggen? Dan kan dat schriftelijk vóór 1 december van het lopende jaar. Het lidmaatschap is dan per 1 januari van het jaar daarop opgezegd. Als u zich aanmeldt op of na 1 juli, betaalt u voor het lopende jaar slechts de helft van de jaarlijkse bijdrage. Opzegging voor het daaropvolgende jaar is dan niet mogelijk. U betaalt dan ook voor dat jaar de volledige jaarlijkse bijdrage. Aan het einde van deze termijn kunt u uw deelname opzeggen via secretariaat@fraudehelpdesk.nl of per post (Postbus 963, 7301 BE Apeldoorn). U ontvangt altijd een schriftelijke bevestiging. Heeft u die niet ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Betaling tijdens coronacrisis
Gelet op de grote financiële gevolgen van de coronacrisis en de mate waarin zzp’ers en zelfstandigen worden getroffen, willen wij onze deelnemers graag enigszins tegemoet komen. Daarom hebben wij de betaaltermijn verruimd naar 60 dagen. Zo hopen wij hen enige verlichting te geven in deze belastende tijden. Wij wensen iedereen veel sterkte deze tijd en hopen dat de omstandigheden snel weer ten goede mogen keren.

Behandeling van uw zaak
Wilt u dat wij uw zaak in behandeling nemen? Maak dan een melding via onze website. Nadat u zich heeft aangemeld als deelnemer, ontvangt u zo spoedig mogelijk bericht van ons.

Steun de Fraudehelpdesk
Ook als u geen conflict heeft met een acquisitiebureau, kunt u de activiteiten van de Fraudehelpdesk steunen door lid te worden.

Aanmeldingsformulier


Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam *

KvK nummer *

Adres *

Postcode *

Plaats *


Stuur een recente kopie van uw KvK-inschrijving mee:


Bent u lid van een brancheorganisatie?


Contactgegevens

Aanhef *

Voorletter *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *


Aanvullende gegevens

Aantal medewerkers *

IBAN-nummer deelnemer

Tenaamstelling IBAN-nummer


Algemene voorwaarden en protocol

Privacy- en cookie verklaring