NATIONALE HELPDESK VOOR VRAGEN EN MELDINGEN OVER FRAUDE.

Wilt u zoeken naar bekende meldingen?
Geef hier uw zoekopdracht in

De Fraudehelpdesk voor ondernemers

De Fraudehelpdesk is er niet alleen voor particulieren, maar ook voor ondernemers. Eerder konden zij terecht bij Steunpunt Acquisitiefraude (SAF), maar dat meldpunt is opgegaan in de Fraudehelpdesk.

De Fraudehelpdesk heeft juristen in huis die zijn gespecialiseerd in fraude met bijvoorbeeld nota’s en advertenties, de zogenoemde acquisitiefraude.

Iedere organisatie die zich gedupeerd of misleid voelt door bedrijven op het gebied van advertentiecontracten, vermeldingen op websites, vermeldingen in internetgidsen en spooknota’s, kan dit bij ons melden.

Raadpleeg ook altijd onze samengevoegde lijsten acquisitiebureaus. Houd er rekening mee dat niet alle door de Fraudehelpdesk geregistreerde bedrijven worden gepubliceerd. Neem in dat geval of als u twijfelt, contact met ons op.

Lidmaatschap
U kunt ook lid worden. Als betalend deelnemer van de Fraudehelpdesk krijgt u juridische hulp en (preventieve) adviezen. Leden van de bij ons aangesloten brancheorganisaties (Uneto-VNI, SIDN, KVGO en BOVAG) kunnen gratis deelnemer worden.

Wat krijgt u als lid?
Als lid van de Fraudehelpdesk krijgt u juridische hulp en (preventieve) adviezen. U wilt bijvoorbeeld advies omdat u een conflict heeft met een acquisitiebureau? Wij kunnen u helpen met het opstellen van de juiste juridische brieven. Aan de hand van uw dossier schrijven wij een voorbeeldbrief die u kunt gebruiken.

Lees meer over het lidmaatschap.