NATIONALE HELPDESK VOOR VRAGEN EN MELDINGEN OVER FRAUDE

De Fraudehelpdesk is er voor al uw vragen en meldingen over fraude.
Onze helpdesk zit klaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur. Op woensdag vanaf 12.00 uur.
U kunt ons bereiken via 088-7867372 of vul het meldformulier in.

Juridische hulp

Als ondernemer kunt u bij de Fraudehelpdesk terecht voor juridische hulp over acquisitiefraude, maar u kunt ons ook steunen!

Juridische hulp
U vindt dat u bent opgelicht. U heeft al dan niet getekend of het acquisitiebureau stelt dat er sprake is van een mondelinge overeenkomst voor de plaatsing van een advertentie of een vermelding op een internetsite. U krijgt aanmaningen tot betaling of wordt voor de rechter gedaagd. U stelt niet verplicht te zijn deze vordering(-en) te betalen op basis van gegronde redenen. Ook als u een vordering gedeeltelijk heeft betaald, kunt u bij ons terecht voor juridisch advies.

Zo is het eventueel mogelijk dat wij u bijstaan in het opstellen van de nodige juridische stukken. We kunnen ook hulp bieden bij het opstellen van een verklaring over de werkwijze van het desbetreffende acquisitiebureau.

Mocht u juridische hulp nodig hebben, wilt u dan een melding maken via onze website? Vertel duidelijk wat er aan de hand is en verstrek alle correspondentie van en met het acquisitiebureau.

Steun de Fraudehelpdesk
U heeft geen conflict met een acquisitiebureau, maar u wilt de activiteiten van de Fraudehelpdesk steunen door lid te worden. Als deelnemer kunt u altijd bij ons terecht voor advies over acquisitiefraude.