088 - 7867372
Let op (5/5): Valse sms douanekosten Sinds 09:22 | 30 aug 2023

Aanmelding Cybercheck regio Apeldoorn

Check! Hoe cyberveilig is uw bedrijf?

Steeds meer bedrijven worden slachtoffer van een cyberaanval. DDoS-aanvallen, ransomware, phishing mails, ga zo maar door. Steeds meer ondernemers weten gelukkig wat zij moeten doen en ook hoe. Maar hoe zit het nu precies? Neemt u aan of wéét u wie verantwoordelijk is voor de cyberveiligheid van uw bedrijf?

Om uw organisatie cyberweerbaarder te maken moet van alles gedaan worden, zoals het beheren van wachtwoorden en het updaten van de firewall. Bedrijven die getroffen zijn door een cyberaanval bekennen vaak achteraf dat de digitale veiligheid van hun organisatie minder goed georganiseerd was dan ze dachten. Het blijkt geen onderdeel van de veiligheidsroutine. Vaak zijn er plannen en heel veel aannames.

Wat is de cybercheck

Novel-T en Synanta ontwikkelden een cybercheck op basis van de kennis van het Digital Trust Center: de vijf basisprincipes voor veilig digitaal ondernemen. Door de cybercheck krijgt u als organisatie inzicht in de verbetermogelijkheden op het gebied van cybersecurity en concrete handvatten om hierover met uw IT-leverancier in gesprek te gaan. Studenten van Aventus en hogeschool Saxion voeren de check, in samenwerking met de Digitale Werkplaatsen, binnen een uur kosteloos voor u uit.

Aanmelden voor de cybercheck

De organisatie van deze check wordt verzorgd door het Centrum voor Veiligheid en Digitalisering (CVD).  Wilt u ook snel en gemakkelijk weten hoe het met de cyberveiligheid in uw bedrijf is gesteld? Vul hieronder uw gegevens in.  Binnen vijf dagen neemt het CVD contact met u op om een afspraak te maken.

Deze gegevens worden direct voor u doorgegeven aan het Centrum voor Veiligheid en Digitalisering dat de uitvoering verzorgt. De gegevens worden door de Fraudehelpdesk niet opgeslagen of anderszins gebruikt.