NATIONALE HELPDESK VOOR VRAGEN EN MELDINGEN OVER FRAUDE.

Wilt u zoeken naar bekende meldingen?
Geef hier uw zoekopdracht in
04 jun 2014

Nieuwe lay-out voor nota PR Reclame en Media

4 juni 2014

PR Reclame en Media verraste in april ondernemers met een onaangekondigde factuur. Nu blijkt dat de nota weer in omloop is, maar dan met een andere lay-out en nieuwe adresgegevens. Ook verstuurt het bedrijf herinneringen en aanmaningen.

Kantoorpand te huur
Het adres op de nieuwe factuur verwijst naar een kantoorpand in Amsterdam dat te huur staat. Het bedrijf is hier dan ook niet gevestigd. Stuur dus geen brieven naar dit adres. Bel ook niet naar het telefoonnummer dat op de factuur staat. Er bestaat namelijk een sterk vermoeden dat u wordt doorgeschakeld naar een duur buitenlands nummer.

Opheldering
Als u uitleg wilt, vraag dit dan via de mail. Het mailadres prmediaenreclame@gmail.com is via SIDN te achterhalen. Uiteindelijk moet het acquisitiebureau kunnen bewijzen dat een overeenkomst tot stand is gekomen.

Geen spooknota
De factuur voor de ‘Gemeentegids 2014′ is geen spooknota die in onze lijst voorkomt bij het meldformulier. De spooknota’s in ons overzicht kenmerken zich door de kleine letters, die aangeven dat het geen nota maar een aanbod is. Deze kleine letters ontbreken bij de nota van PR Reclame en Media!

Zie ook:
Overzicht dubieuze nota’s

 

Ik wil hierover een melding plaatsen