Pas op voor mail zogenaamd van XS4all
29-08-2011De Fraudehelpdesk ontvangt meldingen over mail welke zogenaamd van xs4all afkomstig zou zijn. Het gaat hier om phishingmail, uw wordt verzocht op een link te klikken en daar uw gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen. Het domein waar de betreffende website gehuisvest is (ctrlhub.com) is echter absoluut niet van xs4all. Wij adviseren dergelijke mail direct van uw computer te verwijderen en zeker geen gegevens op de betreffende website in te vullen.
De letterlijke tekst van de mail luidt:
Van: XS4ALL [mailto:admin@xs4all.nl]
Verzonden: maandag 29 augustus 2011 15:33
Aan: ____________@xs4all.nl
Onderwerp: E-mail account Annulering
Geachte gebruiker,
Dit is onze laatste waarschuwing voor u om uw account te upgraden binnen de
volgende 24 uur anders wordt uw e-mail wordt geannuleerd en u zult niet
hebben toegang tot het account.
Klik op de onderstaande link om te upgraden.
http://xs4all.ctrlhub.com
U heeft 24 uur om deze e-mail account te upgraden.
Bedankt voor uw begrip
Xs4all Internet Service
Terug naar overzicht Categorie: Niet gecategoriseerd
















